Zoeken naar zonnebank ergoline

Welkom bij Ergoline Nederland B.V. Solaria en professionele zonnebanken! NIEUW PRESTIGE 1600.
Inspiration 600 Inspiration 500 Passion 350-S Passion 300-S Flair 250 Flair 200 Sunrise 488. Sunrise 480 Essence 440 Balance 770 Beauty Select Balance 700. Ergoline is wereldwijd het meest geliefde merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën futuristisch design uitstekende comfort doordachte uitvoering voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer 1. De Prestige 1600 zet met Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van een knop ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur.
ergoline zonnebank.
ergoline zonnebank leveren wij naar uw wensen. ergoline zonnebank voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice tel. 0031010-2341828 of per email info@sunlightshop.nl. Zoek resultaat van ergoline zonnebank binnen Producten. ergoline Affinity 880 Smart Power. 50x 125 Watt en 4x max 520 Watt. ergoline Prestige 900/1100 acrylplaat bank.
Prestige 1600 Welkom bij Ergoline Nederland B.V. Solaria en professionele zonnebanken!
De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth verbinding bieden luxe op het hoogste niveau. Nieuwe Highlight in de studio!
Zonnestudio SunSpecialZonnebanken Ergoline Zonnestudio Zevenaar.
In ons zonnebank centrum kunt u onder meer plaatsnemen onder de Ergoline 1400 de Ergoline 1100 of de Ergoline 600. Alle zonnebanken voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot veiligheid en comfort. Onze medewerkers adviseren u graag welke zonnebank het beste bij uw type huid past. Bezoek ons zonnebank centrum. U vindt Zonnestudio Sunspecial aan de Doelenstraat 7 in Zevenaar. Ons zonnebank centrum is ook heel eenvoudig te bereiken vanuit plaatsen in de nabije omgeving waaronder Duiven Groesen Lommerweide Didam en Babberich.
Vind ergoline in Zonnebanken en Gezichtsbruiners op Marktplaats.nl.
Jk ergoline dubbelzijdige zonnebank met 2 x 13 lampen en gezichtsbruiner zelf ophalen en demonteren. Ergoline Solarium Zonnebanken Zonnebank. 1 Gerät für 2.100. Zo goed als nieuw Verzenden. Professionele zonnebank van ergoline. Te koop professionele zgan zonnebank van ergoline. 3 Professionele hpa gezichtsbruiners bodycomfortabel ligplaat ventilatie met standen. Nog minstens 700 uren te gaan. Afmetingen 230x130x136 cm bieden vanaf 1000 euro.
Ergoline Prestige 1400 Occasion.
Ergoline Prestige 1400 Occasion. Ergoline Prestige 1400 Occasion. Aantal Bestellen of toevoegen aan Verlanglijst Product vergelijk. Ergoline Prestige 1400 Occasion. De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel Climatronic Plus Aqua Fresh Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.
La Costa Ergoline Prestige 1600 La Costa.
Bij La Costa Zonnestudios adviseren wij u ook graag welk type zonnebank het beste bij u past en welke zonnecosmetica u het beste kunt aanbrengen. Voordelen van de Ergoline Prestige 1600. Bestbruinende zonnebank aller tijden. Combinatie van UV licht met Collageen LED. Intensiteit zelf vooraf in te stellen. LED Light Show met meer dan 1.400 High Performance LEDs. Meer dan 200 geselecteerde kleuren en lichtanimaties. Tot 20 minuten 1300 daarna 100 per minuut.
La Costa Ergoline Prestige 1100 La Costa Zonnestudios.
Als uw huid al enigszins getint is raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Dankzij 52 UV-lampen een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint. Zonnen onder de Ergoline Prestige 1100 is een heerlijk comfortabele ervaring. Climatronic Plus en de transparante acrylschermen aan het hoofd en voeteneinde zorgen ervoor dat de door u gewenste temperatuur sneller bereikt wordt én constant blijft.
La Costa Ergoline Excellence 700 La Costa.
Deze geavanceerde zonnebank staat garant voor een egale bruining van uw hele lichaam. De Ergoline Excellence 700 is voorzien van 51 lampen voor het lichaam 4 gezichtsbruiners en 13 lampen voor de schouders en nek. U vindt deze hoge kwaliteit zonnebank bij diverse vestigingen van La Costa Zonnestudios. De Ergoline Excellence 700 is voorzien van een comfortabel ligvlak en wordt standaard geleverd met airconditioning en ventilatie. Daarnaast is de zonnebank voorzien van Aqua Fresh Aroma waardoor uw zonnebanksessie van begin tot eind verfrissend blijft.

Contacteer ons